Registrera dig för att kontakta ΧΡ Datings medlemmar!

Födelsedatum:
Religion:

Menade du user@domain.com ×

När du har skapat ditt konto kommer du att få notifieringar på din e-post

USA > Byt land
t. ex. Ashburn

Jag är över 18. Genom att klicka på denna knapp så bekräftar jag att jag har läst och går med på Villkoren, Integritetspolicy och Cookie Policy

Senaste Medlemmarna

Välkommen till XP Dating.

Detta är en seriös kristen dejtingsajt för alla kristna, som vill hitta sin sanna kärlek och någon att dela livet med oavsett vilken kyrka eller tradition du själv tillhör.
Kom ihåg: Du behöver inte vara erfaren, du behöver bara bekänna Jesus Kristus som din och hela mänsklighetens Frälsare för att bli medlem på den här sajten.

Din personliga integritet är viktig för oss och därför rekommenderas du att läsa vår integritetspolicy innan du blir medlem på XP Dating.

Observera att bilderna ovan enbart är sajtens svenska medlemmar.
Vi är en internationell kristen dejtingsajt och finns tillgängliga på över 20 språk.


Det kan ta upp till 24 timmar innan nya profiler blir sökbara för våra medlemmar eftersom vi alltid försöker kontrollera äktheten i profilerna först. Alla medlemmar du ser ovan är verifierade!

Om du upptäcker att någon inte är den som personen utgett sig för att vara i verkligheten vill vi att du kontaktar oss omgående och anmäler detta så vidtar vi eventuella åtgärder.


Följ gärna XP Dating på sociala medier också och visa alla dina vänner att du är medlem.


Varför heter sajten XP Dating?


Sajtens namn kan verka lite konstig om man inte är familjär med grekiska och kan därför behöva förklaras.

XP uttalas [ƒi: ro:] eftersom det kommer av de två grekiska bokstäverna "χ" [ƒi:] och "ρ" [ro:]. Dessa bokstäver bildar Kristus-monogrammet som ibland finns på ljusen i våra kyrkor men även i våra hem, t.ex. våra dopljus.

Kristna började använda dessa två bokstäver tidigt i kristendomens historia eftersom dessa två bokstäver är de första två i namnet "Χριστοϲ" vilket betyder "den Smorde" eller Kristus. XP i vårt namn har alltså INGET ATT GÖRA MED HUR ERFAREN DU ÄR.

Dating är den engelska stavningen av dejting.


Därför heter den här sajten XP Dating.

Gå med gratis idag och uppgradera till ett betalt medlemskap därefter. Observera att profiler med gratis-konton enbart har begränsade funktioner. Av detta skäl rekommenderar vi alla nya medlemmar att uppgradera till ett betalt medlemskap så snart som möjligt. Du kan läsa om fördelarna med att uppgradera ditt medlemskap på vår FAQ-sektion här på hemsidan.