Registrer deg for å kunne ta kontakt med xpdating.com andre medlemmer!

Fødselsdato:
Religion:

Mente du user@domain.com ×

Alle som oppretter en konto vil motta notifikasjoner per e-post

USA > Endre land
f. eks. Ashburn

Jeg er over 18 år. Ved å klikke på denne knappen bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt generelle vilkår og betingelser, personvern og regler om cookies.

Siste medlemmer

Velkommen til XP [ Kai Rau ] Dating. Kristen dating har ingenting å gjøre med hvor erfaren du er, men med hvem ditt hjertes Herre er.

Dette er en kristen dating-nettsted for alle kristne over hele verden, uavhengig av tro eller tradisjon, som ønsker å finne sin sanne kjærlighet.


Navnet på nettstedet kan virke litt rart hvis man ikke er kjent med den greske språket og kan trenge å bli forklart litt.


XP uttales [kaɪ roʊ] som det er avledet fra to greske bokstaver "χ" [kaɪ] og "ρ" [roʊ]. Disse bokstavene danner Kristus-monogram som kan bli funnet på lysene i våre kirker.


At kristne brukte disse to bokstavene veldig tidlig i kristendommens historie er en etablert historisk faktum.
Disse brevene er de to første bokstavene i det greske ordet "Χριστος" som betyr "Den Salvede" eller Kristus.

Dating er ordet før Dating.


Det er også grunnen til at dette netsted er oppkalt XP Dating.
Dette nettstedet er fokusert på kristen dating og ingenting annet.


Bildene over viser kanskje ikke faktiske medlemmer av dette nettstedet, men er der for å tjene som eksempler på hvordan profilbildet skal se ut for å bli godkjent.
Vi respekterer ditt privatliv og manuelt gjennomgå alle nye profiler for å prøve å bekrefte at de er ekte. Vennligst les vår personvernpolicy før du blir med oss.

Hvis du oppdager noen som prøver å få favoriserer av deg når du chatter på nettsiden eller møte med noen du har møtt på nettet i det virkelige liv, eller hvis de ikke er som de hevder å være, vær så snill og kontakte vår support-team.


Bli med oss ​​for gratis ved å fylle inn din informasjon i skjemaet ovenfor eller bruke vår spesielle kort påmeldingsskjema å bli medlem av XP Dating i dag.
Selv om bli med oss ​​er gratis, det er imidlertid sterkt anbefalt at du oppgraderer til en betalt medlemskap så snart som mulig, siden dette vil dramatisk øke sjansene for å finne kjærligheten.
For å lese om de forskjellige typer medlemskap som tilbys på dette nettstedet og fordelene ved å oppgradere til en betalt medlemskap, kan du lese vår FAQ -delen .Følg oss på sosiale medier: