Registeer om leden van xpdating.com te benaderen!

Geboortedatum:
Geloof:

Bedoelde je user@domain.com ×

Bij het aanmaken van een account ontvang je belangrijke mededelingen via e-mail

USA > Verander land
e.g. Ashburn

Ik ben ouder dan 18. Door op deze button te klikken bevestig ik dat ik de Terms and Conditions, Privacy Policy en Cookie Policy gelezen en geaccepteerd heb.

Laatste leden

Welkom bij XP [ Kai Rau ] Dating. Christelijke dating heeft niets te maken met hoe ervaren je bent, maar met die Meester van uw hart is.

Dit is een christelijke dating-site voor alle christenen over de hele wereld, ongeacht geloof of traditie, die wil om hun ware liefde te vinden.


De naam van de site lijkt misschien een beetje vreemd als men niet bekend is met de Griekse taal en moet mogelijk worden verklaard een beetje.


XP wordt uitgesproken [kaɪ roʊ] dat het is afgeleid uit de twee Griekse letters "χ" [kaɪ] en "ρ" [roʊ]. Deze brieven vormen de Christus-monogram, dat is te vinden op de kaarsen in onze kerken.


Dat christenen gebruikt deze twee brieven heel vroeg in de geschiedenis van het christendom is een vaststaand historisch feit.
Deze brieven zijn de eerste twee letters van het Griekse woord "Χριστος" wat betekent "De Gezalfde" of Christus.

Dating hoeft niet te worden verklaard.


Dat is ook de reden waarom deze site is vernoemd XP daten.
Deze site is gericht op christelijke dating en niets anders.


De foto's hierboven kan niet echte leden van deze website weer te geven, maar zijn er om te dienen als voorbeelden van hoe je profiel foto moet kijken om te worden goedgekeurd.
We respecteren uw privacy en handmatig herziening van alle nieuwe profielen te proberen om te bevestigen dat ze echt zijn. Lees onze privacybeleid voordat u met ons mee.

Als je iemand die probeert om gunsten van je als je aan het chatten bent op de website of de ontmoeting met iemand die je hebt in het echte leven ontmoet online of als ze niet zijn wie ze beweren te zijn, krijgen dient u in te ontdekken contact op met ons support-team .


Bij ons gratis door het invullen van uw gegevens in bovenstaand formulier of gebruik maken van onze speciale korte registratieformulier om een ​​lid van XP Daten geworden vandaag.
Hoewel bij ons is gratis, het is echter sterk aanbevolen dat u upgraden naar een betaald lidmaatschap zo spoedig mogelijk, omdat dit zal drastisch verhogen van uw kansen op het vinden van liefde.
Om te lezen over de verschillende soorten van het lidmaatschap, dat wordt aangeboden op deze website en de voordelen van upgraden naar een betaald lidmaatschap, lees dan onze FAQ -sectie .Volg ons op social media: