Regisztrálj, hogy kapcsolatba lépj a(z) xpdating.com tagjaival!

Születés dátuma:
Vallás:

Arra gondoltál user@domain.com ×

Ha létrehoztál egy fiókot, akkor e-mailben kapsz értesítéseket

Amerikai Egyesült Államok > Változtass országot
pl. Ashburn

Igen, betöltöttem a 18. évemet. A gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi irányelveket és a Sütikre (cookie) vonatkozó irányelveket

Legújabb tagok

Üdvözöljük XP [ Kai Rau ] Társkereső. Keresztény társkereső semmi köze, hogy tapasztalt vagy, hanem az, aki a szíved mester.

Ez egy keresztény társkereső helyszíni minden keresztény számára a világ körül, függetlenül attól, hogy a hit és a hagyomány, hogy meg akarja találni az igazi szerelem.


A honlap nevét tűnhet egy kicsit furcsa, ha valaki nem ismeri a görög nyelv és szükség lehet magyarázni egy kicsit.


XP ejtik [kaɪ roʊ], mert származik a két görög betűk "χ" [kaɪ] és "ρ" [roʊ]. Ezek a levelek képezi a Krisztus-monogram, amely megtalálható a gyertyák a gyülekezetben.


hogy a keresztények használják ezt a két betűt nagyon korán a kereszténység történetében Megállapított történelmi tény.
Ezek a betűk az első két betű a görög szó "Χριστος", ami azt jelenti: "a felkent" vagy a Krisztus.

"Dating" az angol szó Ismerkedés.Ez is az oka annak, ezen az oldalon elemzi XP Ismerkedés.
Ez a honlap középpontjában a keresztény társkereső és semmi más.


A képek fölött nem jeleníti meg a tényleges tagjai ezen az oldalon, de azért vannak, hogy példaként szolgálnak, hogy milyen a profilképét kell nézni, hogy hagyják jóvá.
Mi tiszteletben tartjuk a magánélet és kézzel vizsgálja felül az összes új profilt, hogy megpróbálja megerősíteni, hogy azok valódiak. Kérjük, olvassa el adatvédelmi politika , csatlakozzon hozzánk.

Ha rájönnek, hogy valaki próbál szerezni kegyeiért Önt, amikor beszélget a honlapon, vagy találkozót valakinek már találkozott online a való életben, vagy ha nem, akik azt állítják, hogy kérjük kapcsolatba támogató csapat .


Csatlakozzon ingyen kitöltésével adatait a fenti formot, vagy használja a speciális rövid regisztrációs űrlapot tagja legyen XP Ismerkedés ma.
Bár csatlakozik hozzánk szabad, azt azonban erősen ajánlott, hogy frissítsen a tagság a lehető leghamarabb, mivel ez jelentősen növeli az esélyét, hogy a szerelem.
olvasni a különböző tagsági amelyet oldalon felkínált, és a váltás előnyei, hogy a fizetett tagság, kérjük, olvassa el a a GYIK -section .Kövess minket a közösségi média: