Registracija za kontaktiranje xpdating.com članova!

Datum rođenja:
Religija:

Da li ste mislili user@domain.com ×

Vaš aktivacijski link će biti poslan na ovaj email

Sjedinjene Američke Države > Promjena zemlje
npr. Ashburn

I am over 18. By clicking on this button I confirm that I have read and agree to the Terms and Conditions, Privacy Policy and Cookie Policy

Najnoviji Članovi

Dobro došli na XP [ Kai Rau ] Dating. Kršćanin poznanstvo i upoznavanje nema nikakve veze s koliko ste iskusni, ali s kojim vašeg vaše srce je Učitelj.

To je kršćanski dating-stranica za sve kršćane diljem svijeta, bez obzira na vjeru ili tradicije, koja želi pronaći svoju pravu ljubav.


Naziv stranice može se činiti malo čudno ako netko nije upoznat s grčkom jeziku i možda morati objasniti malo.


XP izgovara [kaɪ roʊ] kao što je izvedeno od dva grčka slova "χ" [kaɪ] i "ρ '[roʊ]. Ova pisma oblikuje Krista monogram koji se mogu naći na svijeće u našim crkvama.


da kršćani koriste ta dva slova vrlo rano u povijesti kršćanstva je osnovana povijesna činjenica.
Ova pisma su prva dva slova grčke riječi "Χριστος", što znači "Pomazanik" ili Krista.

Dating ne treba biti objašnjeno jer je običnom engleski.


To je i razlog zašto je ova stranica se zove XP Dating.
Ova stranica je usredotočen na kršćanske dating i ništa drugo.


Slike gore ne može prikazati stvarne članove ove web stranice, ali su tu da služe kao primjeri kako se slika profila trebao izgledati biti odobren.
Mi poštujemo Vašu privatnost i ručno pregledati sve nove profile pokušati potvrditi da su stvarni. Molimo pročitajte naše pravila o privatnosti prije nego što nam se pridružite.

Ako otkrijete da netko pokušava dobiti naklonost vas kada se razgovor na web stranici ili na sastanku s nekim koga ste sreli online u stvarnom životu, ili ako nisu oni koji tvrde da se, molim te kontaktirati našu podršku-tim .


Pridružite nam se za besplatno ispunjavanjem svoje podatke u obliku gore ili koristiti naše posebne kratki registracijski obrazac postati član XP Dating danas.
Iako nam se pridružiti besplatno, to je ipak preporučuje da nadograditi na plaćeno članstvo u najkraćem mogućem roku, jer to će dramatično povećati vaše šanse za pronalaženje ljubavi.
čitati o različitim vrstama članstva koje se nude na ovoj web stranici i prednosti nadogradnje na plaćeno članstvo, pročitajte naš FAQ -section .

Pratite nas na društvenim medijima: