Rekisteröidy ja ota yhteys sivuston xpdating.com jäseniin!

Syntymäaika:
Uskonto:

Tarkoititko user@domain.com ×

Luomalla tilin saat ilmoituksia sähköpostitse

Yhdysvallat > Vaihda maata
esim. Ashburn

Tästä klikkaamalla vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt seuraavat kohdat: Käyttöehdot, Yksityisyys ja Evästeet

Viimeisimmät jäsenet

Tervetuloa XP [ Kai Rau ] Juontavat. Kristillisen juontavat ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka kokenut olet, mutta kuka sydämesi Mestarien on.

Tämä on kristillinen dating-sivusto kaikille kristityille maailma riippumatta uskon tai perinne, joka haluaa löytää todellisen rakkauden.


Sivuston nimeä voi tuntua hieman oudolta, jos ei ole perehtynyt Kreikan kieli ja ehkä selittää hieman.


XP lausutaan [kaɪ roʊ] koska se on johdettu kahdesta kreikan kirjaimet "χ" [kaɪ] ja "ρ" [roʊ]. Nämä kirjeet muodostavat Kristus-monogrammi, joka löytyy kynttilöitä kirkoissamme.


Että kristityt käyttää nämä kaksi kirjainta hyvin varhain kristinuskon historiassa on perustettu historiallinen tosiasia.
Nämä kirjeet ovat kaksi ensimmäistä kirjainta kreikan sanasta "Χριστος", joka tarkoittaa "voideltua" tai Kristus.


Tämä on myös syy, miksi tämä sivusto on nimeltään XP Juontavat.
Tämä sivusto on keskittynyt Christian dating ja mitään muuta.


Kuvat eivät ehkä näy varsinaista jäsentä tämän sivuston, mutta ovat siellä ovat esimerkkejä miten profiilikuva pitäisi etsiä hyväksyttävä.
Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja käsin tarkistaa kaikki uudet profiilit yrittää vahvistaa, että ne ovat todellisia. Luethan yksityisyydensuoja ennen liityt meihin.

Jos huomaat, että joku yrittää saada suosii sinua, kun olet chattailuun verkkosivuilla tai tapaaminen jonkun kanssa olet tutustunut netissä tosielämässä tai jos ne eivät ole, keitä he väittävät olevansa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme-tiimi .


Tule ilmaiseksi täyttämällä tietosi muodossa yllä tai käyttää erityisiä lyhyen ilmoittautumislomake jäseneksi XP Juontavat tänään.
Vaikka tuloaan on ilmainen, se on kuitenkin erittäin suositeltavaa, että päivität maksettu jäsenyys mahdollisimman pian, sillä tämä kasvattaa dramaattisesti mahdollisuuksiasi löytää rakkauden.
Voit lukea erilaisia ​​jäsenyys, joka on tarjolla tällä sivustolla ja hyödyt päivität maksettu jäsenyys, lue FAQ -osio .Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: