Tilmeld dig og kontakt xpdating.com medlemmer!

Fødselsdato:
Religion:

Mente du user@domain.com ×

Ved at oprette en konto vil du modtage beskeder via e-mail

USA > Skift land
f.eks. Ashburn

Jeg er over 18. Ved at klikke på denne knap bekræfter jeg at have læst og erklæret mig enig i jeres Vilkår og Betingelser, Privathedspolitik og Cookie-politik

Nyeste medlemmer

Velkommen til XP [ Kai Rau ] dating. Christian dating har intet at gøre med, hvor erfaren du er, men med hvem dit hjertes Herre er.

Dette er en kristen dating-site for alle kristne over hele verden, uanset tro eller tradition, der ønsker at finde deres sande kærlighed.


Navnet på sitet kan synes lidt underligt, hvis man ikke er bekendt med det græske sprog og kan have behov for at blive forklaret lidt.


XP udtales [kaɪ roʊ], da den stammer fra to græske bogstaver "χ" [kaɪ] og "ρ" [roʊ]. Disse breve danner Kristus-monogram, der kan findes på de stearinlys i vore kirker.


at kristne brugt disse to bogstaver meget tidligt i kristendommens historie er en etableret historisk kendsgerning.
Disse breve er de to første bogstaver i det græske ord "Χριστος" som betyder "den Salvede" eller Kristus.


Det er også grunden til, at denne hjemmeside er opkaldt XP Dating.
Dette site er fokuseret på kristen dating og intet andet.


Billederne ovenfor, kan ikke vise egentlige medlemmer af denne hjemmeside, men er der for at tjene som eksempler på, hvordan dit profilbillede skal se at blive godkendt.
Vi respekterer dit privatliv og manuelt gennemgå alle nye profiler til at forsøge at bekræfte, at de er reelle. Læs vores privatlivspolitik før du slutte sig til os.

Hvis du opdager nogen, der forsøger at vinde gunst dig, når du chatter på hjemmesiden eller møde med nogen, du har mødt på nettet i det virkelige liv, eller hvis de ikke er dem, de hævder at være, skal du kontakte vores support-hold .


Deltag gratis ved at udfylde dine oplysninger i formularen ovenfor eller bruge vores særlige korte tilmeldingsblanket at blive medlem af XP Dating dag.
Selvom slutter sig til os er gratis, det er dog stærkt anbefales at du opgraderer til et betalt medlemskab så hurtigt som muligt, da dette vil dramatisk øge dine chancer for at finde kærligheden.
Du kan læse om de forskellige former for medlemskab, der tilbydes på denne hjemmeside og fordelene ved at opgradere til en betalt medlemskab, skal du læse vores FAQ -section .Følg os på sociale medier: